Life With Artists Podcast

Jakso 08: @johannakoivu & Timo Nykänen - Sisäilmaongelmat

June 24, 2019

Mitä sisäilmaongelmat voivat aiheuttaa ja mitä kannattaa tehdä, jos epäilee, että kodissa tai työpaikalla saattaa olla sisäilmaongelmia? Jaksossa puhumme Homepakolaiset Ry:n videosisältöjen tuottajan Johanna Koivun ja Suomen Talotekniikka Oy:n IV-asentajan Timo Nykäsen kanssa sisäilmasta ja siihen liittyvistä ongelmista.

Johanna Koivu on Homepakolaiset ry:n videosisällöntuottaja. Johanna on myös LCF Life Coach®, Lontoosta valmistunut teatteritaiteen maisteri, näyttelijä ja teatteriohjaaja, viulisti, draamaopettaja, esiintymistaidon valmentaja ja tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja. Johanna on sisällöntuottaja sekä uuden hyvinvointi-ja lifestylekonsepti Koivu TV:n juontaja ja tuottaja.

www.koivutv.com

Myös Hengitysliiton sivuilta löydät aiheeseen liittyen hyviä ohjeita ja neuvovan puhelimen www.hengitysliitto.fi

Suomen Talotekniikka Oy www.suomentalotekniikka.fi puolestaan on LVI-tekniikan asiantuntija ja voi auttaa talosi ilmanvaihtoon liittyvien asioiden korjaamisessa.

 

Punkit levittävät muitakin infektioita kuin borrelioosia ja puutiaisaivokuumetta: www.koivutv.com/post/punkit-levitt%C3%A4v%C3%A4t-muitakin-infektioita-kuin-borrelioosia-tai-puutiaisaivokuumetta

Syöpäkoirat harjoitteluradalla: 

https://www.koivutv.com/post/koirien-avulla-syöpä-voidaan-löytää-aikaisessa-vaiheessa

Homekoirat Bono ja Nex työssään:

www.koivutv.com/post/mika-on-homekoira-ja-kuinka-se-tyoskentelee

Podbean App

Play this podcast on Podbean App